2020. augusztus 25., kedd

Trambulin Marimex 305 cm - biztonsági hálóval - Jelenlegi ára: 76 890 Ft

Marimex trambulin, mely ideális a szórakozáshoz és a szabadtéri időtöltéshez.
Kültéri használatra alkalmas. A trambulin minden eleme a legszigorúbb biztonsági standard szerint készült, továbbá megfelel a magas minőségi és biztonsági kritériumoknak. A konsrtukció és ugrálófelület kiváló minőségű, előre tesztelt anyagból készült, pontos és alapos megmunkálással.
A minőségi kivitelezésnek köszönhetően a trambulin az Intertek minősítő intézet legszigorúbb kritériumainak felel meg. A trambulin galvanizált korrózióálló rugókkal, tartós és ellenálló vázszerkezettel rendelkezik. Magas rugózású trambulin ugrálófelülete az USA-ban kifejlesztett UV ? álló alapanyagból készült. Egyszerűen, könnyen összeállítható.
A teljes biztonságot nyújtó biztonsági háló és konstrukciója a csomag tartalma. A trambulin készlet kiegészíthető további fontos elemmel: lépcső, takaróponyva az időjárás viszontagságaival szemben, alsó védőháló (meggátolja, hogy bárki vagy bármi a trambulin alá kerüljön - fontos biztonsági elem), rögzítők a földhöz rögzítéshez (a trambulin kevésbé lesz kitéve a szélsőséges időjárási körülményeknek). Az összes kiegészítő elem tetszés szerint külön megrendelhető.
 
A csomag tartalma:
teljes súly: 50 kg
csomag mérete: 160 x 44 x 27 cm
háló
lépcsö
tartozékok
Kedves Vásárló!
A normál termékek szállítási költsége 2500 ft (50kg-ig )
A nagy kiterjedésű, vagy ennél nehezebb tárgyak szállítása csak előre fizetés esetén lehetséges, melynél a szállítási költség 17990 ft!
Amennyiben kérdése merül fel, kérem a terméklap alján jelezze!
Köszönettel, dilego felhasználó

Jelenlegi ára: 76 890 Ft
Az aukció vége: 2020-08-25 15:58 .