2020. augusztus 29., szombat

nuskin pharmanex R2 DAY - Jelenlegi ára: 14 500 Ft

Eredeti bontatlan termék, garanciával, számlával.    
         Termékek készleten vannak, utalás beérkezésekor azonnal postázom,
azaz lehet, hogy következő munkanap át is vehető.
Ha más termék érdekelne írd meg, és kérésre indítok rá külön aukciót.
Minden kérdésre szívesen válaszolok.
Jó szavidős bontatlan termékek!   Nappali rész VITALITY !
Ha ismeri a terméket tudja mit kínálok, ha nem ismeri keressen rá az interneten megéri.         : -)
Élje át a szellem és a test harmonikus működése nyújtotta szabadságot ennek a hatékony étrend-kiegészítőnek a segítségével, mely olyan összetevők csodálatos keverékét tartalmazza, mint a Cordyceps sinensis, gránátalma és Panax ginseng. A Ginseng három, a korral jellemzően hanyatló vitalitásdimenziót támogat: fokozza a fizikai teljesítőképességet, segít a mentális funkciók és az egészséges szexuális vágy megőrzésében. A reggelente bevett R² Day a feltöltődésben és egy új nap kihívásainak legyőzésében segíti.  
 
Ön készen áll arra, hogy fiatalnak érezze magát? Hogy átélje a harmonikus szellemi és testi működés kiváltotta szabadságot? Ezzel nincs egyedül. Az este bevett R2 Night segít Önnek felfrissült közérzettel kezdenie a mindennapokat. A reggelente bevett R2 Day a feltöltődéshez és egy új nap kihívásainak legyőzéséhez segíti. Frissüljön és töltődjön fel az R² -tel!
Az R² Day pompás összetevő-keverékkel kecsegtet, melyben helyet kapott a  Cordyceps Sinensis, gránátalma és a Panax Ginseng. A Ginseng három, a korral jellemzően hanyatló vitalitásdimenziót támogat: fokozza a fizikai teljesítőképességet, segít a mentális funkciók és az egészséges szexuális vágy megőrzésében. Az R² Nightban lévő szelén hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Jelenlegi ára: 14 500 Ft
Az aukció vége: 2020-08-30 02:04 .