2021. január 26., kedd

Tintatapír Tóni Mesélő betűk ábécéje - Jelenlegi ára: 3 315 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a lira. hu online könyváruház csapata.
Áruházunk közel 50 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
A megrendelt könyveket házhozszállítással veheti át. A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
2473359
Tölgyesi Lívia
Tintatapír Tóni Mesélő betűk ábécéje
TINTATAPÍR TÓNI - MESÉLŐ BETŰK ÁBÉCÉJE 6-10 éveseknek szól. Célja a magyar ábécé 44 betűjének sokoldalú bemutatása. A környezeti kultúra komoly szerephez jut az alsósoknak szánt könyvben. Hol a fantáziavilág, hol a valóság érdekességei kerekednek felül a történetekben. Rövid versikéket és sok izgalmas információt is tartalmaz a könyv, további kutatásra sarkallhatja az érdeklődket. Kiválóan alkalmas szókincsbővítésre, az illusztrációk fejlesztik a grafikai humor iránti érzékenységet. A környezetvédelmi kérdések, állat- és növényismeret, érdekes magyar hagyományok és helyszínek, vagy a technikai vívmányok fejlődése jól megférnek egymás mellett. A nagyalakú könyvben saját kreativitásukat is kipróbálhatják a vállalkozó szellemű olvasók: a belső borítók rajzai kiszínezhetők, a könyv végén egy oldal az ő meséjükre vár. A betűkkel ismerkedőket és a nehezen olvasókat színkódok segítik, míg az önállóan olvasó gyerekek, szülők, nagyszülők számára az érdekességek tehetik teljessé az olvasási élményt.
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Házhozszállítás
A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Köszönjük, hogy bennünket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A lira. hu csapata


Jelenlegi ára: 3 315 Ft
Az aukció vége: 2021-01-26 16:51 .