2021. január 26., kedd

HP 14-dk1335ng - ÚJ 14" FullHD IPS notebook - Ryzen 3, 8GB, 512SSD, Win10 - Jelenlegi ára: 194 900 Ft

Ez a vékony, könnyen hordozható laptop megbízható teljesítményt nyújt, és az akár 12, 5 órás akkumulátor-üzemidejének köszönhetően megkönnyíti a folyamatos munkát és kapcsolattartást. A hajszálvékony keretes kijelzőnek köszönhetően nagyobb, vékonyabb keretű képernyőn gyönyörködhet a látványban.
Karcsú. Vékony. Stílusos.
A hordozhatóságra tervezett, könnyű laptop FHD kijelzőjének kerete hajszálvékony, mindössze 6, 5 mm-es, így nagyobb képernyőterületet nyújt kisebb keretben.
Gyors válaszidő és megbízható teljesítmény.
Az Intel® Core™ processzornak, egyes modellek esetében a különálló grafikus kártyának és a rendkívül érzékeny precíziós érintőtáblának köszönhetően korábban soha nem látott hatékonysággal böngészhet, streamelhet, és végezheti el a feladatait.
Folyamatos munka és szórakozás.
Az akár 12, 5 órás akkumulátor-üzemidőnek és a gyorstöltési technológiának köszönhetően egész nap dolgozhat és játszhat a laptopon. Bőséges tárhely érhető el fényképei, videói és zenéi számára, valamint egy, a jövő csatlakozási igényeit is kielégítő USB-C™ port.
Paraméterek:
- AMD Ryzen 3-3250U kétmagos CPU (2x 2, 6 / 3, 5 GHz, 4MB cache)
- 8GB DDR4 RAM
- 512GB SSD
- AMD Radeon Vega 6 Graphics VGA
- magyar billentyűzet
- 14" FullHD (1920x1080) IPS LED kijelző gyönyörű képpel, tükröződésmentes matt felülettel
- HP Wide Vision FHD IR webkamera
- memóriakártya-olvasó
- sztereo hangrendszer
- wifi, bluetooth, LAN, HDMI, 2xUSB 3. 1, 1xUSB 2. 0
- 1, 5 kg súly
- 33. 5 x 23. 4 x 1. 99 cm méretek
- Eredeti Windows 10 64 bit HUN operációs rendszer
ÚJ gép, 1 év magyarországi gyári HP garancia, áfás számla.
A HP Remarketed (RENEW) programjában - megmaradt AKCIÓS árukészletből/visszáruból/téves rendelésből, stb. újraértékesített ÚJ TERMÉK. Dobozos, fóliás, originál tartozékokkal, gyártói garanciával, névre szóló ÁFÁS számlával, hivatalosan forgalmazva.
Ingyenes HP Pick-up and Return (Háztól-Házig) szolgáltatással!
A gép a vásárláskor megtekinthető, kipróbálható.
Átvehető személyesen, vagy futárszolgálattal házhoz szállítva.
Névre szóló áfás számlát adok, amivel a vásárlás napjától érvényes a garancia. Probléma esetén tudok segíteni a HP szerviz garanciális és garancián túli ügyintézésében is.
A HP és Lenovo teljes notebook kínálatát forgalmazom a listaártól jóval olcsóbban, a Magyarországon nem kaphatókat is! Ha más típus, olcsóbb, drágább notebook érdekel, vagy csak más konfigurációt szeretnél, kérlek nézd meg a teljes kínálatomat, vagy írj üzenetet.

Jelenlegi ára: 194 900 Ft
Az aukció vége: 2021-01-26 15:33 .