2019. szeptember 30., hétfő

Macskakarom 500mg 200 kapszula Piping Rock - Jelenlegi ára: 5 490 Ft

A Macskakarom felbukkanása mondhatni, hogy épp időszeru volt. Sokan érzik úgy, hogy új és egyre végzetesebb vírusok ütik fel a fejüket, és hogy a túlságosan is sok gyógyszert fogyasztó szervezetünk sokkal kiszolgáltatottabb a fertőzések, ezért a gyógynövénykezelés egyre inkább népszeruvé válik. Mindannyian szeretnénk tudni, hogy miként
csökkenthetjük a rákos megbetegedések kockázatát
védekezhetünk különböző mérgek és toxinok ellen
erősíthetjük immunrendszerünket, hogy hatásosabban küzdjön a vírusok és bakteriális betegségek ellen, amelyeken a gyógyszeres kezelés nem segít.
lehet megelőzni a korai öregedést, a degeneratív betegségeket, az ízületi fájdalmat, a szívbetegséget vagy az agyvérzést.
A Macskakarmot eredetileg ízületi gyulladás, gyomorhurut, ellen alkalmazták. Jelenleg több betegség enyhítésében is szerepet játszhat. Ilyenek a: vírusos és gyulladásos megbetegedések, számos bél- és gyomor rendellenesség, ízületi gyulladások, Crohn-kór, fekélyek, gasztritisz, paraziták, divertikulózis, köhögés, a ráknak különböző fajtái, bélérzékenység szindróma, herpesz, allergiák, farkasbőr, cukorbetegség, PMS, hypoglycemia, bursitis vagy a reuma. Jelenleg az európai kutatások a növénynek leginkább azokat a részeit igyekeznek elkülöníteni, amik képesek kezelni az AIDS-et és a rákot.
A Macskakarom elsődleges felhasználásai
Allergiák
Ízületi gyulladás
Bursitis (nyáktömlőgyulladás)
Rák
Kandida (erjesztő fertőzések)
Kemoterápia
Krónikus fáradtság szindróma
Cirrózis
Crohn-kór
Ödéma (vizenyő)
Női-hormon ingadozás
Fibromialgia
Köhögéscsillapítás
Hormonális zavarok
Gyulladás
Bélzavarok
Immunrendszer
Lupus (bőrfarkas)
Paraziták
PMS
Sugárzárkezelés vagy fertőzés
Toxikus mérgezés
Fekélyek
Vírusos fertőzések (Influenza, légúti fertőzések)
A Macskakarom egy világszínvonalú gyógynövény, melyben elég erő rejlik ahhoz, hogy visszafordítsa és felszámolja a már mélyen meggyökerezett kórokozókat, ezáltal meggyorsítva a gyógyulás folyamatát.
A vastagbél toxin tartalma által előidézett bél-rendellenességek:
Vastagbélgyulladás
Vastagbélrák
Szorulás
Crohn-kór
Hasmenés és széllökés
Divertikulózis
Bélérzékenység szindróma
Puffadás
Dr. Davis állítja, hogy a Macskakarom rendkívül hatékonyan tudja tisztítani a teljes bélrendszert és valóban segít helyrehozni a jótékony baktériumokat. A peruiak generációkon keresztül megbíztak a Macskakarom gyulladásgátló tulajdonságaiban. Mindenféle ízületi gyulladásra és reumára alkalmazták, tradíció szerint. Klinikai kutatások útján bebizonyosodott, hogy a Macskakarom birtokában van bizonyos gyulladáscsökkentő tulajdonságoknak. A növényben talált szterolok enyhítették a mesterségesen stimulált daganatokat patkányok lábain. Egy teszt- és egy kontrollcsoporton öt órán keresztül óránként ellenőrizték a kísérleti állatok lábán lévő daganatokat. Sikerült kimutatni a növényi szterolok gátló hatását.


Jelenlegi ára: 5 490 Ft
Az aukció vége: 2019-10-21 11:51 .