2022. július 31., vasárnap

RIEKER csontszín-borostyánsárga-kőszürke valódi (?) bőr, sportos bowling-fazonú táska - Jelenlegi ára: 8 500 Ft

RIEKER csontszín-borostyánsárga-kőszürke valódi (? ) bőr, sportos bowling-fazonú táska
A táska minőségéért a márkanév a garancia.
Vastag, jótartású valódi bőr és PU bőrből készült táska kívül-belül több helyen is feltüntetett, az eredetiséget igazoló márkanévvel. A belevarrt cimke alapján a táska anyaga kevert. Megítélésem szerint azonban a táska anyaga nem tartalmaz valódi bőrt (nem vagyok benne biztos, de kérek mindenkit, hogy vásárlás esetén ezt vegye figyelembe a belevarrt cimke ellenére). Kézben, de a rácsatolható vállpánt segítségével nem csak vállon, akár keresztben átvetve is hordhatjuk. Szépsége a különleges színkombó és a letisztult bowling-fazon tökéletes harmóniájában rejlik. Csontszín... csontfehér... elefántcsont-fehér... törtfehér... melegfehér. Borostyánsárga... teltsárga... fosszilis fenyőgyanta... napkő. Kőszürke... világos kavicsszürke. Elsősorban azoknak ajánlom, akik szeretik a sportos, bowling-fazont, a különlegeset, a megszokottól eltérőt, a sportos eleganciát. Azoknak ajánlom, akik szeretik, ha a táskájuk is különleges, épp úgy, mint az egyéniségük.
Használt, de még mindig mutatós, szép darab, kevés használati nyommal. A táska sehol nem sérült, a bőr nem szakadt, nincsenek rajta feltűnő foltok. Csupán az általános használatból eredő kisebb "nyomok": szennyeződés a jobban igénybe vett részeken (a táska alján és a kézifogóján), de ezek megfeleő bőrápolóval "orvosolhatók".
Jól bővülő, tágas belső tere sok mindent elnyel. Méretei alapján mindennapos használatra tökéletesen alkalmas. Öblös két részből álló belsejének az egyik felében található egy "hatalmas" cipzáros irattartó -, a másikban pedig két valamivel kisebb, bőrrel szegélyezett nyitott zseb. Kívül, a táska hátoldalán pedig egy cipzáros rekesz került kialakításra.
A bélése színben megegyező erős, vászonszerű textil. A táska két része külön cipzárral záródik.
Magassága:                25 cm.
Szélessége:                32 cm.
Mélysége:                  13 cm.
Kézi fogója:               42 cm.
Vállpánt hossza:      140 cm.


Jelenlegi ára: 8 500 Ft
Az aukció vége: 2022-08-01 02:29 .