2022. június 23., csütörtök

Vezetéknélküli kültéri kamera - Jelenlegi ára: 16 890 Ft

IRÁNYÍTSA OTTHONA BIZTONSÁGÁT AZ OKOZTELEFONJÁVAL
A kamera riasztást küld az okostelefonod számára; és elmenti a látogatók tevékenységét a memóriakártyára; így ezeket később is megnézheti.
Védje az otthonát és szeretteit okosan! Tartsa figyelemmel az Ön számára fontos helyeket az élő közvetítésen keresztül.
Könnyen csatlakoztatható az otthoni vagy irodai WiFi hálózathoz; így bárhonnan hozzáférhet a videókhoz. Az iOS és az Android rendszereken egyaránt elérhető intuitív alkalmazás segítségével valós idejű videókat közvetíthet a készülékén.
HALLGATÓZZON VAGY BESZÉLJEN A KAMERÁN KERESZTÜL
A kültéri biztonsági kamera beépített érzékeny mikrofonja segítségével hallgathat és beszélhet is az alkalmazáson keresztül. A hangbevitel kétirányúan működik; így akár beszélhet is a látogatójával; vagy üdvözölheti a vendégeit. A mozgásérzékelő riasztással pedig megszabadulhat a hívatlan vendégektől.
VÁLTOZTASSA A KAMERA IRÁNYÁT A TELEFONJÁN
A kamerát vízszintesen és merőlegesen forgathatja el; így maximalizálva a látókörét. A négyszeres digitális közelítéssel részletesebben megtekintheti a távolra eső tárgyakat; de kicsinyítheti is a képet; ezzel szélesebb képet kapva.
Éjszakai felvétel nem csak infra LED-el
Ez a kamera azért egyedülálló mert 2 db nagy teljesítményű fehér LED is található rajta. Két előnyös tulajdonsága is van ezáltal. Az egyik; hogy beállíthatja úgy; hogy automatikusan bekapcsoljon mozgás esetén; így elriaszthat egy rossz szándékú behatolót; vagy akár egy állatot is. A másik előny; hogy nem csak fekete-fehér éjszakai infra felvétele lesz a behatolóról; hanem színes nappali minőségű felvétel is.
Sajátosságok:
Anyag: ABS műanyag
Kétirányú hangbevitel
SD kártya (nem része a terméknek)
Nagy felbontás
Szín: fehér
Jelzés
16*10*11 cm
Mozgásérzékelés

Jelenlegi ára: 16 890 Ft
Az aukció vége: 2022-06-24 02:15 .