2021. augusztus 28., szombat

Bluetooth-os Samsung MAX-N25 midi hifi frissen szervizelve + meglepetés ajándék - Jelenlegi ára: 14 900 Ft

   Szereted a retró cuccokat, de azokat nem tudod a telefonodra kötni? Ennek vége! Ebbe a Samsung MAX-N25-ös gépbe az AUX bemenetre kötöttem belülről egy Bluetooth vevőt, így a telefonodat most már egy batár hifivel hangosíthatod ki, hogy az összes szomszéd veled élvezhesse kedvenc zenéidet! Kívülről a beavatkozásnak semmi nyoma, egyszerűen át kell kapcsolni a készüléket AUX-ra és máris tolhatod! Az AUX bemenet továbbra is használható, így akár karaokézhatsz is a zenédre. A lakást simán kitölti a 2x40 wattal (nem összetévesztendő az olcsó készülékekre írt sokszáz wattal, ennek a fogyasztása akár 170 watt is lehet! )
  Ha lemerült a telód, ott a háromlemezes CD váltó, amiben lejátszás közben is cserélhetsz lemezt a folyamatos élvezetért. A videón is látható, hogy még erősebb pofozgatás sem hozza zavarba, így ő lehet egy házibuli atombiztos középpontja.
   Természetesen rádió is van benne, illetve a kazettás rész is hibátlanul teszi a dolgát, alig volt használva (ez az egész készülékre igaz), vadiúj minőségi szíjakat is kapott, illetve beállítottam a fejeket és a lejátszási sebességet is beállítottam műszerrel.
 A készüléket alaposan kitakarítottam, nem kapsz tőlem porcicákat, sem dohos szagot, csak tiszta gépet. Nemdohányzó házból származik! A képeken látható állapotban kapod meg, néhány karc van rajta, amik legfőképp a hangerőgombon koncentrálódtak (nagyon kiáll, persze hogy az karcolódik! )
Figyelem! Csak a készülék képezi az aukció tárgyát, hangfalak, antenna, távirányító nincs hozzá!
  Néhány műszaki paramétere:
  -3 CD-s lejátszó (kicsit válogatós, a rosszul megírt és karcos lemezeket nem csípi)
  -Bluetooth v4. 1-es kapcsolat, a vevő a készülék bekapcsolásakor bekapcsol és várja, hogy valami rácsatlakozzon. Hanggal jelzi a sikeres csatlakozást (ha a gép AUX-ra van kapcsolva, csak akkor hallható). A telefon (vagy bármi, amivel csatlakozol rá) JZ-B5W2 néven fogja látni.
  -3 előre beállított hangszín, illetve Super Bass a dübörgő mélyhangokért, meg egy Power Sound névre hallgató beállítás, amitől igazán dögös hangja lesz a zenédnek! Ez kikapcsolja a Super Bass-t és a három hangszínező beállítást)
  -AUX bemenet RCA csatlakozókkal
  -AM-FM rádió, RDS funkcióval, digitális keresővel
  -Digitális kijelző
  -Kétkazettás full autostopos magnó rész, alig használt, a fejeken kopásnak nincs nyoma, az olcsó boomboxokénál sokkal jobb mechanikával. Ez nem eszi a szalagot! CD-ről, rádióról, illetve az AUX bemenetről (Bluetooth) fel is tud venni, bár ennek minősége messze elmarad egy önálló deck által nyújtott minőségtől, ez sajnos nagyon sok hasonló készülékre érvényes.
  -6-8 Ohmos és legalább 50, de inkább 75 wattos hangfalakat ajánlott rá kötni.
  -Az erősítője aktív (ventilátoros) hűtéssel rendelkezik, ami a bordák hőmérsékletének függvényében kapcsol be, illetve változtatja a ventilátor fordulatszámát. Kis hangerőnél nem kapcsol be, nagyobb hangerőnél meg nem hallatszik, de amúgy is csendes, jó munkát végeztek a mérnökök.
  Ha van még további kérdésed, tedd fel bátran, szívesen válaszolok! Nézd meg a videót is, ami a gépről készült! Sajnos a telefon mikrofonja nem viszi át a hang minőségét, de legalább lesz valami fogalmad róla.
Személyes átvétel esetén kipróbálható, szívesen postázom is, de garanciát nem tudok rá adni, magánszemély vagyok!
Óh, és ne feledd, meglepi is jár mellé! ; D
                                             Köszönöm hogy benéztél! : )


Jelenlegi ára: 14 900 Ft
Az aukció vége: 2021-08-28 21:58 .