2020. április 26., vasárnap

Xiaomi Viomi Smart Kettle Pro 1800W 1,5L fekete okos vízforraló - Jelenlegi ára: 24 000 Ft

Xiaomi Viomi Smart Kettle Pro 1800W 1, 5L fekete okos vízforraló
Szerintem , aki ezt keresni nagyon nem kell bemutati.
Országban sehol nem kapható.
Az ára FIX annyiba vettük amennyiért adjuk!
Kettő lett belőle váásrolva egyik magunknak , az van kibontva képeken!
A másikat ajándékba szántuk volna , de mást lett az ajándék.
Magyarországon nem kapható , kint külföldön meg 23000Ft-tól kezdődnek.
Igen ez a LCD kijelzős ahogy a képeken is látható...
Digitális hőmérséklet kijelzésHD OLED kijelző, a vízhőmérséklet valós idejű kijelzése, bármikor a melegen tartás módra válthatsz Különböző italokhoz különböző hőmérsékletű víz a Pu’ er tea elkészítéséhez forrásban lévő víz szükséges a lágyság miatt, a zöld teához 80-90° C kell a legjobb íz elérése érdekében. A Viomi Smart Kettle Pro elektromos vízforraló intelligens hőfok szabályzási funkcióval rendelkezik. Csak nyisd meg az okostelefonodon a Mi Home alkalmazást, csatlakozz a vízforralóhoz Bluetooth -on keresztül, vagy használd a kijelzőt és állítsd be a kívánt hőfokot a kívánt értékre. A vizet forralásra és melegen tartásra is állíthatod. Könnyű tisztíthatóság A kifolyó egyrészes rozsdamentes acélból van egybe préselve a belső résszel.
Az edény alja sima, nincs holt tér vagy halott szög, a tisztítás mindenhol könnyű és egyszerű.
A nyitófedél 70° -ban nyílik, kényelmes használatot eredményezve. Elegáns készülék A Viomi /strong> elektromos vízforraló magas minőségű, fehér PP műanyag héjjal rendelkezik, vonalai egyszerűek, letisztultak.
A vízkivezető felületi kialakítása optimalizálja a vízáramlást, így nincs csepegés, vagy szórás.
Legyen elhelyezve akár a konyhában, az íróasztal sarkában, vagy a nappaliban, ez a minimalista kifinomult megjelenésű háztartási eszköz minden szögből nézve szép. Egy egészségesebb élet Anyaga 304 rozsdamentes acél, a magas hőfokon történő forralásnál nem keletkeznek káros anyagok, illetve rozsda vagy szagok.


Jelenlegi ára: 24 000 Ft
Az aukció vége: 2020-04-27 04:43 .