2019. június 29., szombat

Solvit extra nagyméretű kutyarámpa 220 cm-ig (136 kg-ig) - Jelenlegi ára: 18 900 Ft

Az aukció tárgya egy Solvit extra nagyméretű kutyarámpa 220 cm-ig (136 kg-ig)
Ne kockáztassa meg a kedvence sérülését!
A Deluxe Teleszkópos Kisállat Rámpa lehetővé teszi a háziállatok számára, hogy biztonságosan be és ki juthassanak járművekbe, hozzáférhessenek bútorokhoz, állatorvosi vizsgálóasztalhoz, anélkül, hogy ízületük terhelődnének vagy sérülhetnének.
A Deluxe Teleszkópos Kisállat Rámpa szuper könnyű, 8, 16 Kg, és képes  több mint 136 Kg súlyt megtartani elgörbülés nélkül! Kombinált alumínium + műanyag tervezés teszi a legkönnyebb és legerősebb kisállat-rámpává a piacon. Nagyon kompakt, így könnyebb használni és tárolni.
Szinte hihetetlen, hogy milyen könnyen használható ez a teleszkópos Rámpa - csak csúsztassa ki a használathoz, vagy csúsztassa be, a tároláshoz. Nincs lehetőség egy ügyetlen összecsukásra vagy kinyitásra. A Rámpa hosszúsága 120cm -től egészen 220cm -ig növelhető. A Rámpát használhatják családi autók, pickupok, teherautók stb. Használja lerövidített formájába a Rámpát, akkor ha a hely hiányában csak erre van lehetőség. Például: a lakáson belül, kanapénál, rövidebb emelkedésű szinteknél. A nagy teherbírású járófelület biztos alapot ad a háziállatoknak, különösen meredek emelkedéseknél.
A rámpa tartalmaz egy kényelmes fogantyút, valamint egy biztonsági  reteszt, hogy megakadályozza a véletlenszerű kinyitódást. Az ultrakönnyű kialakítás négy gumilábat használ, hogy a rámpa stabil legyen a használat közben.
Összecsukott állapotban:
Teljes hosszúság : 120, 7 cm
Teljes szélesség  : 50, 6 cm
Teljes magasság : 10, 2 cm
A termék 8 napos visszárúból származik. Átnézett, ellenőrzött, tökéletesen működik.
Termékeimet csak GLS futárszolgálattal küldöm. 1200 Ft/csomag.   A csomagba több termék nem fér bele.
Minden termékemet külön fotózom, sorszámozom. Amennyiben rendelkezem hozzá leírással, kiegészítőkkel vagy tartozékokkal, azokat is a termék mellé fotózom. A termékeknél mindig a saját képeimet vedd figyelembe, a katalóguskép csak illusztráció.
A Saját oldalamon részletesen leírtam a vásárlási feltételeket. A vásárló a licitjével automatikusan elfogadja az ott leírtakat.
Az első sikeres licittől számított 2 hétig tudok várni. Egyben kérném az utalást a legvégén. Jó licitálást!
Bolti ára kb. 42. 900 Ft
FIGYELEM!
Szabadság miatt a csomagszállítás július 08-tól július 23-ig szünetel. Amennyiben az utalás nem érkezik meg július 05. (péntek) 12 óráig, úgy a csomagot július 23-tól fogjuk tudni elküldeni az utalások beérkezésének sorrendjében, ezért 1-2 nap türelmet kérünk.
A szabadság alatt a feltett kérdésekre nem fogok tudni válaszolni sem e-mailben, sem a TeszVeszen/Vaterán.

Jelenlegi ára: 18 900 Ft
Az aukció vége: 2019-07-05 14:18 .