2017. december 26., kedd

Retay 100X Ferrari légpuska, cal 5.5 mm - Jelenlegi ára: 79 290 Ft

Alsókaros működésű légfegyver, melynek tusa kényelmes fogású, a hüvelykujj számára perforált TH (thumbhole) kialakításnak köszönhetően. Pisztolymarkolata gondoskodik a kényelmes és biztos fogásról. Pofadéka állítható, ami lehetővé teszi, a fegyver testre szabását.
Nevét tusájának egyedi vörös színéről kapta, mellyel a Ferrari színén túl, a nagy lövedék kezdősebességre és a hatalmas teljesítményre is utalni kívánt a gyártó. Amennyiben egy igazán egyedi légfegyvert szeretne vásárolni, ami senki másnak sincs, úgy a Retay 100X Ferrari az Ön választása! A kiváló minőségű acél és az erős felépítés gondoskodik arról, hogy a fegyver valóban elnyűhetetlen darab legyen.
A fegyver tervezésénél fontos szempont volt a biztonságos használat, melyet a gyártó a kettős biztosítási mechanizmussal kívánt maximalizálni. A fegyver felhúzáskor automatikusan bebiztosított állapotba kerül, ami megakadályozza a véletlen elsütést és az  alsókar visszacsapódását is. Utóbbit egyébként a tusa alatt elhelyezett gombbal lehet oldani. Egyedi külső, kiváló ár-érték arány jellemzi. Hobbi célra és céllövészetre ideális választás.
A Retay 100X légpuska műszaki adatai:
Működés: alsókaros, rugós
Kaliber [mm]: 5, 5
Csőtorkolati sebesség [m/s]: 350
Csőtorkolati sebesség magyar előírás szerint [m/s]: 120
Csőhossz [mm]: 420
Hossza [mm]: 1100
Súly [g]: 3600
Biztosítás: automatikus
Csöve huzagolt
Tus: szimmetrikus, TH kialakítású műanyag tus, állítható pofadékkal, gumírozott tusvéggel
Irányzékai: TRU- GLO fénygyűjtős irányzékok
Szereléksín: 22 mm Weaver
Gyártó: Retay, Törökország


Jelenlegi ára: 79 290 Ft
Az aukció vége: 2018-01-16 19:50 .