2017. október 29., vasárnap

2 funkciós készülék, Sminktetoválás & Mezoterápia - Jelenlegi ára: 219 000 Ft

Két éve vettem a Balbek Stúdiónál. Az öt napos tanfolyam alatt használtam, azóta dobozban áll mert külföldre költöztünk. A balbek oldalán jelenleg is 349. 000. -Ft-ért kapható.
I. Sminktetoválás funkció
Alacsony befektetés, gyors megtérülés 
Kiváló ár-érték arány
Kimagaslóan hosszú élettartam
Erős motor, precíz mechanika
Alacsony zaj és rezgésszint
Kicsi és könnyű, alumínium kéziegység
Orvosi minősítés
Precíz, német technológia
ISO 9001 és ISO 13485 orvosi műszerekhez szükséges minősítéssel rendelkezik.  
A sebesség 50-140 leütés / másodperc között állítható. Erő és precizitás, mely segítségével készíthető: szájkontúr, szájsatír, szemhéj, szálas szemöldök, valamint orvosi és kisebb testtetoválás. A stabilizált tápegység egyenletessége biztosítja, hogy ez a készülék az egyszerűsége mellett maximálisan versenytársa a sokkal drágább készülékeknek.
A motor teljesítménye többszöröse a tű mozgatásához szükséges energiának, mely tovább növeli a készülék tartósságát. A kényelmes és precíz munkát az ergonómiailag tervezett, nagyon könnyű, mindössze 35 g súlyú kéziegység biztosítja.
A készülék szabadalmaztatott rendszerének további előnye a hosszú élettartam mellett, hogy, minden ami egy mikropigmentáló készülékben szennyeződhet, egy egyszer-használatos biztonsági patronba van integrálva, ami egy membránnal van lezárva, se festék se testnedv nem juthat a kéziegységbe.
Tartozékok:
Kéziegység, vezérlő, lábpedál, hálózati csatlakozó, 3 különböző modul
MESO-VYTAL BŐRMEGÚJÍTÓ KEZELÉSEK
II. MEZOTERÁPIÁS FUNKCIÓ
Bőrünket nap mint nap számos stresszhatás éri (UV sugárzás, szmog, vegyi és egyéb környezetszennyező anyagok, dohányzás, stb. ) amelyek mind hatással vannak a dermisre (irha) a bőrben. A bőrápoló készítményeknek át kell jutniuk az epidermisen (hámszövet), mielőtt elérnék az alsóbb bőrrétegeket. Sok hatóanyagrészecske (pl.: vitaminok) azonban túl nagy ahhoz, hogy behatoljon a bőrbe és elérje az irhát.

Jelenlegi ára: 219 000 Ft
Az aukció vége: 2017-11-19 15:26 .