2017. június 26., hétfő

DURAMAX Pinkerton bankjegyszámláló, bankjegyvizsgáló, kép / UV / IR / mágneses felismerés - Jelenlegi ára: 34 990 Ft


DURAMAX Pinkerton bankjegyszámláló, bankjegyvizsgáló, kép / UV / IR / mágneses felismerés
Termékkód: 10029453
A DURAMAXX Pinkerton bankjegyszámláló és bankjegyvizsgáló gép gyorsan és megbízhatóan ellenőrzi a pénz valódiságát. Négy biztonsági ismertetőjelet használ - UV- és infravörös spektrum, mágneses tér, valamint kép - amelyek a jelenleg ismert összes hamisítási módszert felismerik, és a gép a hamis bankjegyeket kiválogatja. A DURAMAXX Pinkerton használata egyszerű és problémamentes: A bankjegyek egyesével vannak behelyezve a befogadó nyílásba, ezután a készülék önállóan elvégzi az ellenőrzést. Amennyiben a bankjegy valódi, kivilágít a zöld LED fény és hangjelzés hallható. A kétes eredetű bankjegyek dupla hangjelzést generálnak és kivilágít a piros LED fény. Ezen kívül a hamisnak talált bankjegyek visszakerülnek a befogadó nyílásba, tehát automatikusan ki vannak válogatva. A további piros LED fények információt nyújtanak arról, hogy melyik biztonsági ismertetőjel tűnik hibásnak. Az eredetiség vizsgálata mellett a DURAMAXX készülék pénzszámlálóként is működik. Minden egyes behelyezett, valódi bankjegy értékét kijelzi, és az egy turnusban ellenőrzött pénz értékét pontosan összeadja. A készülék leginkább a kisebb vállalatoknál vagy gasztronómiai területen lehet hasznos segítség a gyors eredetiség vizsgálatban, valamint a pénztár hiba nélküli kezelésében. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a termékhez tartozó használati utasítás leírja az egyes, választható kiegészítő funkciókat is, amelyek e készülékkel nem érhetők el. A pontosított használati utasítást weboldalunkról töltheti le.
Fő jellemzők:
Bankjegyek valódiságának ellenőrzése és euró bankjegyek számolása 4 biztonsági ismertetőjel: UV- és infravörös spektrum, mágneses tér, valamint kép LED kijelző a bankjegyek értékének és az ellenőrzött pénz összegének kijelzésére Gyanús bankjegyek automatikus osztályozása - visszakerülnek a befogadó nyílásba Minden valódi bankjegy értékét összeadja Műszaki paraméterek:
Bekapcsoló/kikapcsoló gomb a készülék hátulján Akusztikus jelzés és zöld LED fény a valódi bankjegyeknél Dupla hangjelzés és piros LED fény a gyanús bankjegyeknél LED fények a problémás biztonsági elemek jelzéséhez Egyszerű bankjegy behelyezés: különösen alkalmas a gyors ellenőrzéshez Kompatibilis pénznem: EUR Felismeri az új 5 és 10 eurós bankjegyeket Újraindító gomb a megszámolt összeg törléséhez Fogyasztás: 8 Watt Tápcsatlakozás: 100-240 V ~/50-60 Hz Küldemény tartalma:
1 x készülék 1 x hálózati csatlakozó Használati utasítás Termék méretei:
Mérete: kb. 12 x 7, 5 x 13, 5 cm (SZxMxM) Tömege: kb. 410 g
Képek:


Jelenlegi ára: 34 990 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .