2017. február 23., csütörtök

1872-ből Gyászjelentés Alizári Tanka József - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Dicsértessék a kótyavetye folyvást kedvező hangulatban, e mondással köszöntök mindenkit, mert tudom szivesen rámondjátok MINDÖRÖKKÉ AMEN. Igaz nagyon hogy jólelkű okos ember csak sajnálni tudja az ily bolondságot, de nem elég ám atyámfiai csak ölbe rakott kezekkel sopánkodni, nehogy felebarátitok poczkot vegyen rajtunk, mert  késő lészen saját kárunkon siránkoznunk. Adjon hát kegyes asszonyitok bort-búzát-békességet  s bótomban sokájig megmaradást, meg osztén hiját jó sok vesződségnek veletek nekem. Midőn mint jó vérű ember országdolgok rostálása helyett e munkának serényen fogtam, tettem ezt biztos reményében annak hogy a tisztelt közönség szépen szögre akasztva a takarékosságot nem vonatja meg meleg részvételét és pártolását, hogy mezitelen lábimra fuszeklit vehessek.
 TUDOMÁNYOS KAPASZKODÓ LAISTROM A JELEN KÓTYAVETYÉHEZ:
-  papiron hajtogatva ,      marhafincsi  állapotban, tartalma mégfincsibb, ha valaki megveszi no az lesz a legfincsibb.  A megnyert portékát postai úton tudom eljuttatni ajánlott küldeményként.
565 jó piz fejibe a póstáskisasszony tésuram vagy asszonyom nyikorgós kiskapujáig cipeli.
PORTÉKÁJIM NEM HAMISAK EGYIKSE SZÓMA ÉS KITŰNŐ JÓSÁGGAL BIR.
 PORTÉKÁK BITANGBA INDITÁSA SZAKAVATOTTAK KŐTSÉGJE SZERÉNT ÜDE GYAKORISÁGGAL IGEN VIKONYKA PIZÉ LESZALAJTVA TÖRTÉNIK.
MIELŐTT AGODALMASKODNI TÁMADNA KEDVE, VESZŐDSÉG VAGY KORHOLÁS NYŰGJE HELYETT SZÁZ SZELINDEK HARAGJÁT KŰDENÉ RÁM, INKÁBB IZENJE MEG KACIFÁNTOS KÉRDÉSÉT HA RÁVESZI SZIVE, MERT ATTÚL IS CSAK NYŐL A GONDOM MINT ESŐ UTÁN A CSIBEHÚR.
EXKLUSIVE DESIGN BY KISMIKI CORPORATION

Jelenlegi ára: 2 500 Ft
Az aukció vége: 2017-03-16 10:48 .