2017. január 26., csütörtök

auna Areal Bar 150, fekete, soundbar, bluetooth, USB, SD, 2 x AUX, távirányító mellékelve - Jelenlegi ára: 20 550 Ft


auna Areal Bar 150, fekete, soundbar, bluetooth, USB, SD, 2 x AUX, távirányító mellékelve
Termékkód: 10030155
Tiszta, erős hang. A soundbar szíve egy beépített digitális erősítő, amely a négy beépített hangfalat hajtja. Az így alkotott max. 80 W teljesítmény még a közepes nagyságú nappali helyiségeket is betölti hanggal. A finomhangoláshoz kiválaszthatjuk a már meglévő DSP beállítások egyikét. Az erős hang széles dinamikával és nagyon jól érthető beszéddel hódítja meg közönségét. Még az időjárás előrejelzés is kristálytiszta hangélmény lesz. Ha egy pillantást vetünk a hátsó oldalára, felfedezhetjük, hogy mennyire is rugalmas: A bluetooth interface mellett, amivel vezeték nélkül játszhatunk le zenét okostelefonról, táblagépről, vagy laptopról, az Areal Bar 150 MP3 USB lejátszóval is rendelkezik, ami árammal látja el a csatlakoztatott eszközöket. A két klasszikus 3, 5 mm-es jack bemeneten keresztül csatlakoztathatjuk a televíziókat, játékkonzolokat, Blu-Ray és DVD lejátszót. A soundbarok különösen ott hatékonyak és előnyösek, ahol kevés a hely és nem kívánatos a kábelezés. észrevétlenül a televízió alá tehetjük, vagy közvetlenül a falra szerelhetjük. A hátsó oldalán lévő két szerelési pontnál egyszerűen felakaszthatjuk. Az auna Areal Bar 150 vezérlése az érintővezérlővel, vagy kényelmesen, a mellékelt távirányítóval történik. Kezdődhet a játék- vagy filmest - a megfelelő hangról gondoskodtunk!
Fő jellemzők:
Beépített digitális erősítő, 40 W RMS teljesítmény Bluetooth interface: vezeték nélküli lejátszás okostelefonról, táblagépről, vagy laptopról MP3 USB port: lejátszás és áramellátás érintővezérlő és LED kijelző, ami mutatja az időt Helytakarékos dizájn, hátsó szerelési pontok Távirányító és kábelköteg mellékelve Műszaki paraméterek:
Csatlakozás: 1 x USB interface, 1 x microSD memóriakártya olvasó, 2 x 3, 5 mm jack AUX bemenet Teljesítmény: 40 W RMS Hangfal: 4 x 5, 08 cm (2") Impedancia: 8 Ohm Bluetooth: 2. 1 + EDR Frekvenciatartomány: 60 Hz - 20 kHz S/N: 90 dB Telepített DSP hangbeállítások: rock, jazz, klasszikus zene, mozi, pop Némítás Hangfal borítása szövetből Automatikusan kikapcsol, ha 15 percen át nem érkezik jel (ERP) Távirányító áramellátása: 1 x CR2025 elem Áramellátás: DC 18 V, 1 A (tápegység a küldemény része) Küldemény tartalma:
1 x soundbar 1 x távirányító 1 x jack cinch kábel 1 x jack kábel Használati útmutató Termék méretei:
95 x 7 x 8 cm (SzxMxM) Tömeg: kb. 2 kg
Képek:


Jelenlegi ára: 20 550 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .