2019. október 31., csütörtök

ÚJ, Nike Air Zoom Pegasus 35 Premium futócipő (36,5) limitált kiadás! - 38.500Ft helyett - Jelenlegi ára: 19 900 Ft

Teljesen új, címkés, sosem használt
  NIKE
 
limitált kiadású futócipő 36, 5-es méretben.
 
MODELL : W AIR ZOOM PEGASUS 35 PREMIUM 
Premium kategóriás, 2019-es, limitált kiadású modell! Ez a cipő tuti nem jön szembe Veled sem a futópályán, sem egy versenyen, mert csupán korlátozott darabszámot adtak ki belőle!!!
Garantáltan eredeti, a Nike hivatalos webshopjáról rendeltem 120 Euro-ért (kb. 38. 500Ft)!
Teljesen új, címkés, saját dobozában!
Belső talphossza: 23cm.
Sajnos sem a katalógusképek, sem a saját készítésű képek nem teljesen adják vissza az eredeti, nagyon egyedi színét. A valóságban nem koromfekete, hanem világos fényben én inkább enyhén kékes árnyalatú sötét grafitszürkének mondanám. Tényleg nagyon egyedi! ; -)
EGYENLETES ÉS DINAMIKUS
Akár tapasztalt veterán vagy a futásban, akár kezdő, a Nike Air Zoom Pegasus 35 Premium cipő minden futó számára megfelelő választás. Felsőrésze szellőző, hálós anyagból készült, kifelé hajló szegélye pedig kíméli az Achilles-ínt. A talprész párnázása teljes hosszúságú Zoom Air egység és puha habszivacs kombinációja, amelyet először igazítottunk a női futók igényeihez. A premium változat olyan különleges dizájnrészletekkel készül, mint a kicsi Swoosh embléma, bőr cipőnyelv és fém cipőfűzővégekkel ellátott viaszolt cipőfűzők.
DINAMIKUS PÁRNÁZÁS
A Zoom Air párnázás ruganyos, dinamikus érzést ad. Elnyeli a leérkezés ütésének erejét, és energiává alakítja át a következő elrugaszkodáshoz. A láb teljes hosszán végignyúlik, így simább, természetesebb az átmenet a saroktól a lábujjakig, és prémium Cushlon szivacs foglalja magába, melyet a női futók igényeihez optimalizáltunk.
BIZTOS TARTÁS
A hálós felsőrész úgy van kialakítva, hogy ott legyen rugalmas és nyújtson tartást, ahol a legnagyobb szükséged van rá. A párnázás így biztosan tartja a lábad, de nem korlátoz a mozgásban. A Flywire-szálak a cipőfűzővel együtt nagyobb tartást adnak.
KÉNYELMES ÉRZET
A hátsó szegély úgy van kialakítva, hogy ne dörzsölődjön az Achilles-ínhoz. A sarokrész felépítése a Pegasus szintjét hozza, de egyáltalán nincs dörzsölődés.
TOVÁBBI RÉSZLETEK
- A ferde sarok és a gumiból készült külső talp csíkja segít abban, hogy jó helyzetben foghass talajt, és sima legyen az átmenet.
- Magasabb gumirészek a cipő alján a tapadásért
- Szín: olajszürke / vasrostély / világos karbon
Az első 7 kép katalóguskép, ugyanez a cipő látható rajtuk.  Az összes többi (utolsó 5 kép) saját készítésű kép!
Megrendeltem magamnak, mert teljesen beleszerettem, de végül rájöttem, hogy nincs rá szükségem, mert rengeteg másik futócipőm is van, így teljesen új, címkés, sosem használt állapotban küldöm!
 
Ha bármi kérdésed maradt, tedd fel nyugodtan, igyekszem gyorsan válaszolni!
 
A szállítási költséget én fizetem!
 
Szeretsz divatosan, márkás ruhákban öltözködni? Mindezt elfogadható áron szeretnéd megtenni? Akkor érdemes szétnézni az aukcióim között, mert rengeteg luxus minőségű rucit találsz megfizethető áron. Gyorsan megunom a dolgaimat, így alig használt, hibátlan állapotú (sokszor teljesen vadiúj, címkés) rucikat kínálok eladásra...
A futás megszállottjaként rengeteg futócuccot is felhalmoztam, amiket nem tudok kihasználni, így sok futó terméket - rucikat, cipőket, kiegészítőket is - találsz a termékeim közt!  
A kínálatomat folyamatosan újítom, ezért ha nem akarsz lemaradni a legújabb feltöltéseimről, érdemes a "kedvenc eladóid" közé tenni, így E-mailben értesülhetsz az újdonságaimról ; )


Jelenlegi ára: 19 900 Ft
Az aukció vége: 2019-11-20 16:28 .