2019. május 3., péntek

Hálózati hosszabbítókábel RJ45 CAT 6 S/FTP 10 m, szürke, aranyozott, renkforce - Jelenlegi ára: 7 990 Ft


Hálózati hosszabbítókábel RJ45 CAT 6 S/FTP 10 m, szürke, aranyozott, renkforce
Termék azonosító: 377893
Renkforce CAT6 S/FTP hálózat hosszabbítás (kábel + alj) 10 m
Ideális a meglévő hálózati kábelek hosszabbítására, az otthoni- vagy irodai kábeles hálózatokban
Max. 1 000 Mbit/s adatátviteli sebességhez alkalmas
Max. 250 MHz üzemi frekvenciát tesz lehetővé
S/FTP (fonat- és fólia árnyékolás)
Hálózati csatlakozóalj valódi fém árnyékolással (nem árnyékolt műanyag)
Hosszabbítsa meg kényelmesen hálózatát. Ezzel a hosszabbítóval a rövid hálózati vezetékek probléma nélkül hosszabbítóhatók.
Megbízható adatátvitel a hálózatában
A 6. kategóriájú Renkforce hálózati kábel gyors átviteli rátákat nyújt, max. 1000 Mbit/s-ig, és ezzel 10-szer gyorsabb, mint az 5. kategóriájú kábel. Ez kimondottan az adatintenzív HD streamingnél vagy szerver alkalmazásoknál gondoskodik a szükséges sebességről. Ezzel ez a hálózati kábel alternatívája a Wireless LAN-nak. Az előnyök kézenfekvőek: Nincs rádiósugárzás terhelés, maximális biztonság, mindenekelőtt nincs sebesség-veszteség - amit az egyik végén betáplálunk, a másik végén ki is jön.
A külső zavarhatások ellen kétszeresen védett (S/FTP)
A Renkforce Cat6 kábel többszörösen árnyékolt. Így az érpárok fém fóliával vannak betekercselve és a teljes kábelt egy tömör huzal-fonat borítja. Ez a jó minőségű árnyékolás védelmet nyújt olyan külső zavarhatások ellen mint pl. a párhuzamosan fektetett elektromos vezetékek és zord körülmények között is zavarmentes adatátvitelt garantál.
Beépített védelem a kábelhez
A Renkforce hálózati kábel speciális védelemmel rendelkezik a bepattanó fül számára. Így akadályozza meg, hogy a kábel kihúzásakor a fül letörjön és így a kábel használhatatlanná váljon.
Vörösréz ? inside? (belső)
Egy kábel elemeinél a legfontosabb a belső vezető anyagának a megválasztása. Az itt alkalmazott vörösréz a legkiválóbb átviteli jellemzőket kínálja. A nagy frekvenciáknál csekély impedanciája mellett meggyőző a vörösréz nagyfokú mechanikai igénybevehetősége, hajlékonysága és tartóssága. Ezen kívül a vezeték ellenállása az olcsó acéllal (CCS) vagy az alumíniummal (CCA) összehasonlítva lényegesen kisebb. Ez biztosítja adatainak kiváló és biztonságos átviteli minőségét.
Biztonságosan kioldható a csatlakozóaljból
Általában a csatlakozást a dugaszolót megfogva és kihúzva kell megszűntetni. A dugaszoló ráfröccsöntött húzás tehermentesítése biztosítja, hogy a kábelt a kábelnél fogva is ki lehet húzni.
ROHS és REACH konform
Az összes Renkforce kábel és adapter megfelel a RoHS és Reach EU irányelveknek is. Ezek a környezetvédelmi előírások korlátozzák és szabványosítják az elektronikus termékek nyersanyagait.
Műszaki adatok:
A típusú csatlakozók száma: 1 x ? AWG: 27 ? B típusú csatlakozók száma: 1 x ? Belső vezető anyaga: Vörösréz ? Csatlakozó típus: RJ45 ? Csatlakozó típus A (illetve bemenetek): RJ45 dugó ? Csatlakozó típus B (illetve kimenetek): RJ45 alj ? Dugó kivitel: Egyenes ? Halogénmentes: Nem ? Kábel kivitel: Hálózat Hosszabbítókábel ? Kábelhossz: 10 m ? Specifikáció (pl. CAT5, CAT6): CAT 6 ? Szín: Szürke ? Vezeték alkalmazás: Hálózat ? Vezeték jellemzők: Védővel, Aranyozatt érintkező ? Árnyékolás (hálózati kábel): S/FTP
Szállítás tartalma:
Renkforce CAT6 S/FTP hálózati kábel 10 m, Renkforce CAT6 RJ45-Doppelkupplung
Figyelem:
Az S/FTP megnevezés megfelelel a régi PiMf szabványnak. Mennyiség: 1 db(Egységár: 7 990 Ft/db)
Státusz
Rendelhető
Szállítási idő
5-7 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
Futárszolgálat: 1100 Ft*
Pick Pack Pont: 950 Ft*
FoxPost: 790 Ft **
Személyes (11-16h utalással! )
30 000 Ft felett Ingyenes!
* Futár maximum: 30 kg, 120x60x60 cm!
* PPP maximum: 30 kg, 50x50x50 cm!
* FoxPost maximum: 25 kg, 62x60x36 cm!
Fizetési módok
Készpénzben (utánvéttel)Előre utalással


Jelenlegi ára: 7 990 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .