2019. május 1., szerda

3D nyomtató, készreszerelt, Renkforce RF500 - Jelenlegi ára: 399 900 Ft


3D nyomtató, készreszerelt, Renkforce RF500
Termék azonosító: 417657
A Renkforce RF500 - mérvadó az osztályában
Haladóknak
A legmagasabb precizitás és nyomtatási minőség
Kompletten előre szerelve
Fűthető nyomtatóágy a széles anyagkompatibilitáshoz
Lineáris vezető rendszer a THK ipari szabvány szerint
Gazdag tartozék kínálat, az Ön igényei szerint bővíthető
Nagyfokú precizitás
Az RF500 új követelményeket támaszt precizitás és nyomtatás minőség tekintetében a saját osztályában. A vezetési rendszer úgy, mint a "nagy testvéreknél" (RF1000 és RF2000) lineáris vezetéseken alapul ipari minőségben. Egyedül ezzel az egyszerű lineáris aljakkal összehasonlítva egy lényegesen nagyobb precizitást céloztak meg. A nyomtató asztal vezetésénél is visszanyúlnak ezekhez a vezetésekhez Magasabb szintként ezenkívül Q1/17-től egy Ceran üveg nyomtatóágy áll rendelkezésre. Az összjáték és a következetes bevetése a nagy precizitású részeknek olyan nyomtatási eredményekről gondoskodnak, amelyek az RF500-t az osztályában konkurrenciamentessé teszik. Ezzel lélegzetelállító részleteket alkotnak még 0, 05 mm rétegvastagságoknál is. Emellett az RF500 a javított mechanikának köszönhetően csak suttogó hangon nyomtat.
Minden alkalmazásra készen áll
Készre szerelt készülékként az RF500 már egy fűthető nyomtatóággyal rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy a nyomtató az összes FDM anyaggal dolgozhasson. Természetesen a teljesen újonnan fejlesztett bowdenes extruder az összes gyártó nyomtatószálát képes feldolgozni. Ugyencsak előre van szerelve a stabil, porbevonatos fém ház, ami elő van készítve egy külön kapható plexiüveg tok felhelyezéséhez. Ez pár mozdulattal rögzíthető és a nyomtatótér állandó környezeti körülményeiről gondoskodik, és így a még jobb nyomtatási eredményekről is. Gyártási környezetben ezenkívül megnövelt biztonságról gondoskodik az átfogó hozzáférési védelem által
Nyitva mind a kettőre - szoftver és firmware
Ami a szoftvert illeti, számos lehetőséget kínál. Az RF500 egy hozzá igazított Marlin firmware-rel dolgozik, ami nagyon sokoldalú és érett.
A szoftverből alapból hozzáférhető a repetier host, így az RF500 olyan profi programokkal is működhet, mint a Simplify 3D (nem szállítjuk vele).
A legújabb v3 extruder bowdenes meghajtással
A 3. generációjú extrudert (v3) teljesen újonnan fejlesztették és az egyszerű karbantartáshoz alkatrészeire szedhető. A Hot-End 1, 75 mm átmérőjű nyomtatószálakkal képes dolgozni és így javított fűtési- és folyási viselkedéssel, valamint anyagok és gyártók széles kompatibilitásával profitál. A bovdenes meghajtás a nyomtatófej csökkentett méretéről, és ezáltal nyugodtabb nyomtatásról és növelt precizitásról gondoskodik.
Stabil és megbízható - egy életen át
Az RF500 fejlesztésénél különleges szerepet kaptak az értéktartás és a hosszú élettartam tényezők. Így konzekvensen és ahol csak lehetséges, CNC maratott precíziós fém alkatrészeket használtak, és messzemenőkig kerülték a műanyagot. Ugyanekkor a masszív anyaghasználatnak köszönhetően az anyagfáradást kerülték el. Az eredmény egy rendkívül masszív és minőségi nyomtató. Egy hosszú életű és jövőbiztos készülék igényét támogatja az összes fontos alkatrész közvetlen elérhetősége a raktárról.
Az Ön igényeihez igazítva
Az RF500 különböző változatokban áll rendelkezésre. A Maker építőkészlettel ellentétben az RF500 építőkészlet még egy fekete porbevonatos fém házat is tartalmaz a javított légáramlás, meggyőző külső megjelenés és alapvető megfogási védelem érdekében.
Továbbá nyitva állnak pontosan azok a fejlesztési lehetőségek, amikre szüksége van.
Mindegyik RF500 változathoz teljes, plexiüveg tokozás áll rendelkezésre, amivel a nyomtatóteret teljesen el lehet zárni a külső behatásoktól. Ezzel állandó hőmérsékletek érhetők el, ami speciálisan igényes anyagoknál jelent előnyt.
A fűtőszőnyeg kompatibilitásának és a teljes betokozásnak köszönhetően az RF500 a kapható összes anyagot képes kezelni és így a legmegfelelőbb mindenttudó a piacon.
Az RF500 így a jövőre is fel van készülve és az Ön igényeihez alkalmazkodik. Bármikor aktualizálhatja az egyes elemeit és igény szerint szabadon megvalósíthatja az egyedi RF500 kialakítást.
Az RF500 mérvadó a nyomtatási minőség és megbízhatóság területén és megadja Önnek azt a szabadságot, amit igényel.
Jellemzők:
Ipari- és CNC maratott alkatrészek következetes használata a lélegzetelállító precizitás eléréséhez
A legújabb, teljesen átdolgozott Renkforce extruder generáció
Masszív fém ház
Nagy nyomtató tér: 210 x 135 x 170 mm (Sz x Mé x Ma)
Intuitív egygombos kezelés, közvetlenül a készüléken lévő kijelzővel
Számos beállítási és tuningolási lehetőség
Nyomtatás USB-n és SD-n keresztül, széleskörű felhő (cloud) és hálózati funkciók lehetségesek a Renkforce 3D Print Box-szal (külön rendelhető)
Műszaki adatok:
ATT. FX. PRINT_WIDTH_MAX: 200 mm - 350 mm ? Alkalmas nyomtatószál átmérő: 1. 75 mm ? Extruder típus: Single ? Kivitel: Készre szerelt készülék ? Max. nyomtatási magasság (Y): 135 mm ? Max. nyomtatási mélység (Z): 170 mm ? Max. nyomtatási szélesség (X): 210 mm ? Min. nyomtatási rétegvastagság: 0. 05 mm ? Méret, magasság: 500 mm ? Méret, mélység: 600 mm ? Méret, szélesség: 400 mm ? Nyomtatott rétegvasgatság (max. ): 0. 3 mm ? Nyomtató típus: 3D nyomtató ? Nyomtatóágy jellemzők: Cserélhető, Fűthető ? Szoftver: Firmware: OpenSource, Slicer: RepetierHost ? Számítógép, multimédia csatlakozók: USB, SD ? Szín: Fekete (matt) ? Súly: 11 kg ? Támogatott nyomtató anyagok: PLA, PLA Compounds, ABS, PETG, Polyamid (PA) / Nylon, Flex, Elastisch, HIPS, Polycarbonat (PC), PP ? Üzemi feszültség: 230v
Figyelem:
Figyelem: Nyomtatószál nélkül szállítjuk! Külön rendelhető.
Mennyiség: 1 db(Egységár: 399 900 Ft/db)
Státusz
Rendelhető
Szállítási idő
5-7 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
Futárszolgálat: 1100 Ft*
Pick Pack Pont: 950 Ft*
FoxPost: 790 Ft **
Személyes (11-16h utalással! )
30 000 Ft felett Ingyenes!
A termék szállítása most:
INGYENES!
* Futár maximum: 30 kg, 120x60x60 cm!
* PPP maximum: 30 kg, 50x50x50 cm!
* FoxPost maximum: 25 kg, 62x60x36 cm!
Fizetési módok
Készpénzben (utánvéttel)Előre utalással


Jelenlegi ára: 399 900 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .