2017. július 4., kedd

FÉLÁRON!!! MINT AZ ÚJ!!! King Craft 150 W-os polírozógép autó polírozó gép német gyártmány - Jelenlegi ára: 8 500 Ft


Licit tárgya: polírozó gép
SZINTE ÚJ!!!
FÉLÁRON!!!
King Craft márkájú, német gyártmányú!!! nem gagyi kínai!!!
Két év garancia volt rá. Ausztriában vásároltam pár éve, mikor kint dolgoztam, új ára 49. 99 Euro volt. Egyszer használtam mielőtt eladtam az autómat, a képek magukért beszélnek.
150 W-os, 3. 500-as fordulatú, 24 cm átmérőjű koronggal. Két polírozó korong volt hozzá, már csak egy maradt, de 500 Ft-ért már találni gyapjú, bárányszőr, és mesterséges anyagokból is a neten. Eredeti dobozában, német nyelvű használati utasítással adom.  
Van még sok eladó termékem az édesapám után. Például: Salvador Dali faliképek, hatalmas tengeri kagylók, vadonatúj Jacques Lemans golf karóra, 8 db-os sramli zene CD gyűjtemény, ipari mágnesek, 3, 5 mm-es neoprén melles horgásznadrág, Hydrosana méregtelenítő lábfürdő, Tompa Mihály fehér herendi porcelán mellszobor, egy újszerű Black&Decker sövényvágó, Mannesmann gérvágó fűrész, stb... Érdemes az összes hirdetésemet megnézni!
Van sok más hasznos termékem, érdemes egy percet áldozni rájuk! Ide kattintva megtekinthetőek!
Feleségemmel közös felhasználó nevünk volt, több mint 100 adásvétellel, 100%-os pozitív értékeléssel, de egyéb okok miatt szétváltunk. A közös felhasználónév említését személyi jogok megsértése miatt megtiltotta : -) de már nincs is rá szükségem, van már elég saját referenciám!

Jelenlegi ára: 8 500 Ft
Az aukció vége: 2017-07-09 10:36 .